telefoon iphone x of huawei

U hebt onlangs een Huawei P20 / Pro / Lite gebruikt. Hebt u nu tips & tricks nodig die de bediening een fluitje van een cent maken? Wij onthullen de trucs en tricks om alles uit EMUI 8.1 te halen.Huawei’s P20-serie telefoons beschikken over uitstekende camera, krachtige processors en briljante grafische weergaven.

Welk Besturingssysteem Werkt Het Beste Voor Deze Telefoon

De enige domper: de interne interface EMUI 8.1 is hier en daar vrij ongestructureerd – sommige functies worden pas na lang zoeken gevonden. Wil je meteen weten welke instellingen je kunt aanpassen? Hier zijn de belangrijkste tips in één oogopslag. De meeste zijn van toepassing op alle drie smartphones. Direct kijken naar een Huawei P20, ga dan naar https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl/mobiel/ om alle aanbieders met elkaar te vergelijken.

Je Kunt De Inkeping Verbergen Zonder Gedoe

De zogenaamde “Notch”, de snit voor camera aan de voorkant en luidsprekers bovenaan de smartphone, siert ook de smartphones uit de P20-serie. Vind je het niet leuk? Gelukkig bieden mobiele telefoons de mogelijkheid om ze onzichtbaar te maken.

  • Ga naar Instellingen> Weergave> gesneden> Verbergen incisie ,
    om het te verbergen – al de gebieden zijn verduisterd rechts en links. Dankzij het diepe zwart van het OLED-display is de inkeping nu vrijwel onzichtbaar.

Je Kunt Je Eigen Menu Bouwen Bij De Huawei Telefoon!

EMUI 8.1 doet het zoals Apple’s iOS: alle apps staan op het startscherm. Geef je er de voorkeur aan je eigen ontwerp te ontwerpen met geselecteerde apps en widgets? Activeer vervolgens de app-lade, een overzicht waarin u alle geïnstalleerde applicaties kunt vinden.

Ga als volgt te werk:

  • Instellingen> Display> Startscherm> Lade .
  • De juiste map verschijnt al op het startscherm en alles lijkt veel netter te zijn. Een beetje alsof het lijkt of je een iPhone X abonnement hebt afgesloten in plaats van een Huawei gekocht te hebben.

De Speciale Thuisknop

Apple en Samsung hebben het afgeschaft in hun vlaggenschip, Huawei P20 en P20 Pro hebben het nog steeds: de Homebutton. Klinkt achteruit? Niet noodzakelijk, omdat hij er echt iets op heeft, bijvoorbeeld een geavanceerde gebaren controle.

U schakelt het in door Instellingen> Systeem> Systeem navigatie> Externe navigatietoets te selecteren. Vanaf nu keert u bijvoorbeeld terug naar het startscherm door lang in te drukken. Nog een voordeel: de virtuele navigatiebalk is verborgen na de omschakeling en er is nog meer ruimte op uw scherm.

Je Kunt Apps Dupliceren Voor Privé En Thuis

Tot dusver was geldig: zelfs met een dual-sim-telefoon zou Facebook, WhatsApp en Co. maar met één account kunnen gebruiken. De ontwikkelaars van Huawei hebben een revolutie teweeggebracht, zodat u eindelijk het beroepsleven en de vrije tijd optimaal kunt scheiden. De functie Twin-App maakt het mogelijk – hiermee maak je eenvoudig een tweede versie van een app.

  • U kunt bijvoorbeeld WhatsApp klonen:
  • Instellingen> Apps & meldingen> Twin Apps> WhatsApp en Enable.